se vores udvalg

Brændeovne i Vordingborg

Få mere information

Pejsecenter i vordingborg

Brændeovne i Vordingborg – indbygget, fritstående eller væghængt

Leder du efter en indbygget, fritstående eller væghængt brændeovn? Hos Sydsjællands hyggeligste pejsecenter Arnestedet har vi et bredt udvalg af brændeovne. Vi ligger midt i Vordingborg by, hvor der er kort afstand til Sydmotorvejen. Derfor har vi privat- og erhvervskunder i blandt andet Næstved, Faxe og adskillige andre steder.

Hvilken brændeovn skal jeg vælge?
Der er mange muligheder, når du skal vælge en ny brændeovn. Du kan vælge en indbygget pejseindsats efter mål, hvis du har en pejs. Vi kan også tilbyde en fritstående eller en væghængt ovn.

En moderne ovn er naturligvis energivenlig, men størrelsen skal gerne passe til rummet. Dog skal du have mere fokus på effekten og ikke på brændkammerstørrelsen som før i tiden. Vi tilbyder gratis opmåling, og vi tilbyder også professionel rådgivning, så du kan vælge den bedste løsning.

Kontakt os for at høre mere om vores ovne
Du er velkommen på Bryggervangen 5 i 4760 Vordingborg, og vi har kundevenlige åbningstider: mandag – torsdag: 13:00 – 17:00, fredag: 13:00 – 19:00 og lørdag: 09:00 – 12:00. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan også ringe på telefon 55 34 21 01 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail arne@arnestedet-vordingborg.dk.

oversigt over vores brændeovnsmærker

Vi har et stor udvalg, og vi ordner alt fra A til Z

Vi har en stor udstilling med over 80 forskellige brændeovne og pejseindsatse i alle prisklasser. Vi tilbyder både opmåling og montering, og vi kan også montere en skorsten. Vi ordner gerne alt fra A til Z. Vi er forhandler af blandt andet:

Du kan se og læse om Jydepejsens brændeovne på hjemmesiden Jydepejsen

Du kan se og læse om Morsø-brændeovne her

Du kan se og læse om Heta-brændeovne på Hetas egen hjemmeside.

Du kan se og læse om HWAM brændeovne her

Du kan se og læse om Contura brændeovne her

Du kan se og læse om Svendsen Pejse brændeovne på hjemmesiden www.svendsen-pejse.dk 

Du kan se og læse om Varde brændeovne på hjemmesiden Varde brændeovne

Du kan se og læse om Termatech brændeovne på hjemmesiden Termatech brændeovne

Du kan se og læse om Rais brændeovne her

Du kan se og læse om Meteor brændeovne på hjemmesiden Meteor brændeovne

Gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud?

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om vores brændeovne og pejse, er du meget velkommen til at henvende dig til os.