Se vores udvalg

Pejseindsats i Vordingborg

Få mere information

Pejsecenter i vordingborg

Pejseindsats på mål leveres og monteres i Vordingborg og omegn

Vil du gerne have en pejseindsats? Hos Sydsjællands hyggeligste pejsecenter Arnestedet laver vi alt i pejse, og vi kan blandt andet tilbyde pejseindsatse på mål. Vi står gerne for alt fra levering til montering.

Vi holder til midt i Vordingborg by, og vi hjælper både privat- og erhvervskunder fra byen og fra blandt andet Faxe, Næstved og mange andre steder.

Vi er forhandler af mærker såsom:

  • Meteor
  • Rais
  • Lotus
  • Morsø

Vejledning i at vælge den rette pejseindsats
Vi er en alsidig forhandler af blandt andet brændeovne og pejseindsatse, og vi har et stort udvalg i vores udstilling. Her kan du i ro og mag og med kyndig vejledning gå på opdagelse, og vi byder gerne på en kop kaffe, mens du kigger på udvalget. Vi har noget i alle størrelser og i alle prisklasser.

Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi ordner alt fra A til Z. Vi kan også renovere eller modernisere din skorsten. Du får naturligvis professionel rådgivning og vejledning, når du skal vælge en ny pejseindsats. Samtidig tilbyder vi gratis opmåling.

Kontakt os for at høre mere om vores ovne
Du er velkommen på Bryggervangen 5 i 4760 Vordingborg, og vi har kundevenlige åbningstider: mandag – torsdag: 13:00 – 17:00, fredag: 13:00 – 19:00 og lørdag: 09:00 – 12:00. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan også ringe på telefon 55 34 21 01 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail arne@arnestedet-vordingborg.dk.

Gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud?

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om vores brændeovne og pejse, er du meget velkommen til at henvende dig til os.