Se vores udvalg

Finansiering

Få mere information

Pejsecenter i vordingborg

Finansiering af dit køb! 

Arnestedet kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af dit køb.

Du kan vælge et rentefrit lån over 12 eller 24 måneder, eller et Bolig- & Energi Lån med mulighed for en lav månedlig betaling:

12 mdr. Rente- & Gebyrfri Lån
Beregn & Ansøg her..

24 mdr. Rentefri Lån
Beregn & Ansøg her..

Bolig- & EnergiLån
Beregn & Ansøg her..

Det er nemt!

Udfyld ansøgningsformularen og trykker send.

SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.

Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives og returneres til SPARXPRES.

Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Arnestedet. Så er du klar til at handle.

Låne-

beløb

Rente- & Gebyrfri

Rentefri

Bolig- og Energi Lån:

12 mdr.

24 mdr.

36 mdr.

48 mdr.

60 mdr.

72 mdr.

84 mdr.

96 mdr.

10.000

834

467

359

282

237

207

185

169

20.000

1.667

900

670

525

438

380

339

309

40.000

3.334

1.775

1.325

1.035

861

745

663

602

80.000

6.667

3.525

2.604

2.029

1.686

1.458

1.296

1.175

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger.  Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Måneds- & oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse.  Endvidere forudsættes betaling via BS. Fortrydelsesret iht. MFL § 12 a.
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån

12 mdr. rente- & Gebyrfri

24 mdr. rentefri

Bolig- & Energi Lån

kreditbeløb

Løbetid

Ydelse

Særlige vilkår

Samlede kreditomkostninger

Samlede beløb der betales til SPARXPRES

Årlig debitorrente

ÅOP

40.000 kr.

12 mdr.

3.334 kr.

Kun over 12 mdr.

0 kr.

40.000 kr.

0,00 % fast

0,0 %

40.000 kr.

24 mdr.

1.775 kr.

Kun over 24 mdr.

2.600 kr.

42.600 kr.

0,00 % fast

6,3 %

40.000 kr.

60 mdr.

861 kr.

11.612 kr.

51.612 kr.

7,96 % Variabel

11,0 %

Diverse øvrige oplysninger

Omkostninger, gebyrer, renter m.v. pr. 1.4.2014.

12 mdr. Rente- & Gebyrfri Lån: 

 • Rente pr. md. er 0,00 % svarende til en årlig fast debitorrente på 0,00 %
 • Månedsgebyr 0 kr. Oprettelsesgebyret er 0 %.

24 mdr. Rentefri: 

 • Rente pr. md. er 0,00 % svarende til en årlig fast debitorrente på 0,00 %
 • Månedsgebyr 25 kr. Oprettelsesgebyret er 5 % af lånebeløbet, min. 600 kr.

Bolig- & Energi Lån: 

 • Rente pr. md. er 0,64 % svarende til en årlig variabel debitorrente på 7,96 %
 • Månedsgebyr 15 kr. Oprettelsesgebyret er 5 % af lånebeløbet, min. 1.000 kr. max. 3.000 kr.

Øvrigt:

 • Tilbagebetaling sker via BS. Såfremt SPARXPRES er nødsaget til at udsende girokort opkræves et gebyr på 25 kr. pr. stk.
 • Gebyr for aftaleændring 100 kr. Gebyr for aftaleændring, som kræver udfærdigelse af nye dokumenter 400 kr.
 • Gebyr for rykkerskrivelse 100 kr.

Bevilling af lån kræver positiv kreditvurdering.

Overholder låntager ikke låneaftalen, kan SPARXPRES forlange betaling for eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med administration af lånet – herunder eventuelle inkassoomkostninger. Morarenter og gebyrer tillægges lånets restgæld. Morarenten pr. md. er 0,42 % svarende til en årlig variabel debitorrente på 5,16 %. Oplysninger om renteberegning, rentesatser og gebyrer fås ved henvendelse til SPARXPRES. De anførte gebyrer kan til enhver tid ændres af SPARXPRES.

Fortrydelsesret og klageadgang:

Du har ret til at fortryde kreditaftalen indenfor 14 kalenderdage fra den dag lånet udbetales. For yderligere oplysninger om fortrydelsesret eller muligheden for at klage henvises til SPARXPRES hjemmeside: www.sparxpres.dk.

oversigt over vores brændeovnsmærker

Vi har et stor udvalg, og vi ordner alt fra A til Z

Vi har en stor udstilling med over 80 forskellige brændeovne og pejseindsatse i alle prisklasser. Vi tilbyder både opmåling og montering, og vi kan også montere en skorsten. Vi ordner gerne alt fra A til Z. Vi er forhandler af blandt andet:

Er du på udkig efter en Jydepejsen-brændeovn? Hos Sydsjællands hyggeligste pejsecenter Arnestedet forhandler vi alt fra brændeovne til reservedele, og vi har naturligvis Jydepejsen med det unikke design.

Vi tilbyder totalløsninger til både private og erhverv, hvor vi ordner alt fra A til Z. Vi har kunder mange steder såsom i Vordingborg, Faxe og Næstved med videre.

Det stilrene design kendetegner Jydepejsen-brændeovn
Vi har en stor udstilling i pejsecentret, hvor vi har et stort udvalg af adskillige modeller fra mange leverandører. Vi kan naturligvis også tilbyde en Jydepejsen-brændeovn, som er kendetegnet ved et unikt design.

Jydepejsen A/S er en 40 år gammel og veletableret virksomhed, der har stor erfaring med udvikling af design og af konstruktioner, som udnytter ildens egenskaber optimalt.

Virksomheden lægger stor vægt på, at brændeovnene er produceret i en høj kvalitet, er nemme at betjene, har et stilrent design og kun udleder få skadelige partikler – til gavn for miljøet.

Du kan se og læse meget mere om Jydepejsens brændeovne på hjemmesiden Jydepejsen

Leder du efter en Morsø-brændeovn? Hos Sydsjællands hyggeligste pejsecenter Arnestedet finder du alt i pejse og brændeovne. Vi kan for eksempel tilbyde en svanemærket Morsøovn.

Vi varetager gerne for alt fra levering til montering for private og erhverv, og vi forhandler også tilbehør og reservedele. Du finder os midt i Vordingborg by, men vi har også kunder fra blandt andet Faxe, Næstved og mange andre steder.

Den klassiske Morsø-brændeovn med egern
Vi er en alsidig forhandler, som har et stort udvalg i vores udstilling. Vi forhandler blandt andet brændeovne fra Morsø.

Du kan for eksempel vælge den gamle, klassiske Morsø-brændeovn med egern. Du kan også vælge Morsøovne i et helt moderne og stilrent design. Der er i det hele taget mange modeller, og de er alle kendetegnede ved det gedigne, danske håndværk.

Morsøovnene er som regel i rent støbejern, og alle ovnene er svanemærkede. Dermed får du en miljøvenlig løsning, som lever op til selv de mest strenge miljøkrav.

Du kan se og læse meget mere på Morsøs hjemmeside.

Kunne du tænke dig en Heta-brændeovn? Hos Sydsjællands hyggeligste pejsecenter Arnestedet har vi alt i pejseindsatse og brændeovne samt tilbehør og reservedele. Du kan for eksempel vælge en Hetaovn, som er dansk design og dansk kvalitet.

Vi varetager alt fra A til Z for private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Vordingborg, Faxe, Næstved og mange andre steder.

Væghængt eller fritstående Heta-brændeovn
Vi er en alsidig forhandler og har et stort udvalg i vores udstilling, herunder pejseindsatse og brændeovne fra Heta. Pejseindsatsene kan leveres efter mål.

En brændeovn skal opfylde mange formål. Den skal give god varme i huset, den skal se flot ud i stuen, og den skal brænde så miljørigtigt som overhovedet muligt. Og så skal den sprede hygge på kolde dage. Du får det hele i en Heta-brændeovn eller i en Heta-pejseindsats.

Hetaovnene står for dansk design og kvalitet, hvor der er kræset for hver eneste detalje. Du kan vælge en væghængt, en fritstående eller en pejseindsats. Det er også muligt at vælge en vandbåren, hvor vandet kan bruges til rumopvarmning via radiatorer eller gulvvarme.

Du kan se og læse mere på Hetas egen hjemmeside.

Den største kvalitet ved en HWAM brændeovn er den automatiske styring af lufttilførsel til forbrændingen. Det er et system HWAM Heat Design har udviklet og som vi har patent på. I praksis virker det som et automatgear i en bil – den ideelle forbrænding indstilles automatisk.

Du kan se og læse meget mere om HWAM brændeovne på hjemmesiden HWAM brændeovne.​

​Skinnende nyheder fra Contura. 

Nyd varmen fra en Contura ovn. Dit hjem får ekstra sjæl med en af de smukke brændeovne fra Contura.

Contura ovnene lever op til de strengeste miljøkrav.
En pejs fra Contura er CO2-neutral, da den kuldioxid der dannes ved effektiv forbrænding af bioenergi, optages i et tilsvarende omfang, når nye træer vokser. Ved at fyre i brændeovn får du en naturlig støttevarme i huset, som aflaster behovet for husets overordnede opvarmning. Det tjener både du og miljøet på. Det er hygge med ren samvittighed.

Du kan se og læse meget mere om Contura brændeovne på hjemmesiden www.contura.eu.

​Din brændeovn skal stå på samme sted året rundt i mange år, og den skal både fungere som en varme-kilde og et møbel. Det er derfor vigtigt at du vælger en brændeovn som passer ind i størrelse og stil til det miljø, hvor den skal placeres.

Variation og personligt præg
WIKING brændeovne er udviklet i samarbejde med anerkendte danske designere og arkitekter. Vores designlinie indeholder både klassisk og moderne design, tilpasset små og store rum.

Alle brændeovnene kan leveres i enten sort eller grå. Nogle modeller kan desuden fåes med fedtstensbeklædning, som udover at være en flot natursten også er praktisk ved afgivelse af varme.

Med WIKING Volcanic 1 får du desuden muligheden for at få en smart væghængt brændeovn.

Oplev den levende ild
Hos WIKING udvikler vi konstant nye og stadigt bedre måder at forene den varme og hygge vi kender fra den traditionelle pejs med vore kunders krav til et varmt møbel og en effektiv energikilde. Det store glas i døren, åbner mulighed for til fulde at nyde den levende ild, som har fascineret mennesker i årtusinder.

Du kan se og læse meget mere om Svendsen Pejse brændeovne på hjemmesiden www.svendsen-pejse.dk 

For os er Varde Ovne først og fremmest en god arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder for, at nye familier og hjem kan få et varmt samlingspunkt. Derfor går vi op i god funktion, gedigne materialer og flot design. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vore produkter, så du ikke finder en brændeovn, der er nemmere og mere enkel at bruge i hverdagen. 

For os er en god brændeovn først og fremmest husets varme midtpunkt i den kolde tid. Den skal se godt ud og understrege husets stil og så skal den være så enkel at bruge, at man bare få lyst til at tænde op. Vi vil have, at du skal være lige så stolt af din nye Varde Ovn, som vi er.

Du kan se og læse meget mere om Varde brændeovne på hjemmesiden Varde brændeovne

Vi er en dansk virksomhed, som leverer brændeovne og tilbehør i form af røgrør, gulvplader, pejsesæt, skorstene, reservedele etc. til pejsebutikker i europa.

Vi er blandt de førende af vores slags i både Danmark, Tyskland, Norge og Sverige og vi fortsætter vores vækst ved løbende at udvide og optimere vort produktsortiment samtidigt med at vi udvider kundestaben på eksisterende og nye markeder.

Du kan se og læse meget mere om Termatech brændeovne på hjemmesiden Termatech brændeovne

 • Tidløst design
 • Rais brændeovne er din garanti for et tidløst design.
 • Rais brændeovne er skandinavisk kvalitet og design.

Du kan se og læse meget mere om Rais brændeovne på hjemmesiden Rais brændeovne

Et stilrent og enkelt design er forenet med kvalitet, funktionalitet og effektivitet i Meteors pejse. Meteor har i mere end 25 år forsynet danske hjem med indbygningspejse, konstrueret efter de bedste principper, hvilket betyder en optimal konvektion og varmeafgivelse.

Du kan se og læse meget mere om Meteor brændeovne på hjemmesiden Meteor brændeovne

Gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud?

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om vores brændeovne og pejse, er du meget velkommen til at henvende dig til os.