se vores udvalg

Pilleovne i Vordingborg

Få mere information

Pejsecenter i vordingborg

Pilleovn og pillebrændeovn i Vordingborg med miljøvenlig brændsel

Vil du gerne have en pilleovn? Hos Sydsjællands hyggeligste pejsecenter Arnestedet er vi eksperter i enhver form for pilleovn til miljøvenligt brændsel, og vi kan levere en pillebrændeovn til både private og erhverv.

Vi holder til midt i Vordingborg by i nærheden af Sydmotorvejen. Derfor har vi også kunder i blandt andet Faxe og Næstved samt adskillige andre steder.

​Hvad koster en pilleovn?
Vi har pilleovne i forskellige størrelser og prisklasser. Du kan for eksempel vælge en pilleovn med iltstyring og ekstern termostat i fjernbetjeningen.

Mange, som vælger en pilleovn, lægger vægt på både klimaet og den lavere varmeregning. Ovnene benytter CO2-neutrale piller som brændsel. Vi tilbyder naturligvis professionel vejledning i at vælge den rette løsning.

Du kan også ringe på telefon 55 34 21 01 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail arne@arnestedet-vordingborg.dk.

oversigt over vores mærker

Pillebrændeovn med alt fra opmåling til montering

Vi har over 80 forskellige brændeovne og pejseindsatse i vores udstilling, og de er i alle prisklasser. Alle ovnene har en lang brændetid. Vi tilbyder alt fra opmåling til montering, hvor vi står for alt fra A til Z. Vi er forhandler af mærker såsom:

Du kan se og læse om Ecoteck pilleovne på hjemmesiden “http://www.ecoteck.dk“.

​Du kan se og læse om Edilkamin pilleovne på hjemmesiden edilkamin.dk.

Du kan se og læse om MCZ pilleovne på hjemmesiden mcz.dk

Du kan se og læse om Titan Heating pilleovne på hjemmesiden titanheating.dk 

Gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud?

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om vores brændeovne og pejse, er du meget velkommen til at henvende dig til os.